Via affiliate suradnik

Via Magnifica - Affiliate suradnik

Volite li putovati? Imate mnogo poznanika koji putuju? Iskoristite ovu odličnu priliku i dodatno zaradite od preporuke putovanja svojim poznanicima, prijateljima....

Kako u kratko opisati što je affiliate suradnik? Affiliate suradnik je zapravo prijatelj agencije koji nam pomaže proširiti našu ponudu putovanja među svojim prijateljima i poznanicima i za svaku rezervaciju koja je primljena od affiliate suradnika ta osoba bude nagrađena provizijom od prodanog putovanja.

Kako je moguće besplatno putovati ili dobro zaraditi?

1) Već postojeća putovanja naše turističke agencije

Odlučite se za neko od naših ponuđenih putovanja a mi ćemo vam za svaku osobu koja preko vas rezervira to isto putovanje isplatiti proviziju. Provizije se razlikuju od putovanja do putovanja a kako biste saznali više detalja o onom putovanju koje vas interesira najbolje je da nas direktno kontaktirate.

2) Kreirajte svoje putovanje za vas i vaše društvo

Ukoliko imate dovoljno zainteresiranih osoba za putovanje koje mi ne nudimo, ili nemamo objavljeno, kontaktirajte nas kako bismo zajedno kreirali putovanje za vas i vaše zainteresirane putnike. Agencija će u ovom slučaju biti zadužena za organizaciju, naplatu, te zadovoljavanje svih zakonskih regulative prema zakonu o turizmu dok će na vama biti samo obavjestiti svoje putnike gdje se i kako mogu javiti kako bi potvrdili i dovršili rezervaciju.

U ovom slučaju vi se kao organizator putovanje interno dogovarate sa agencijom oko provizije, broja gratis mjesta na putovanju i ostalim detaljima putovanja. Ovo je idealna mogućnost za veća društva, udruge, sportske klubove ili individualce koji mogu i žele aktivno prodavati svoje ture i putovanja a nemaju svoju agenciju. 


U oba slučaja mogućnost zarade je zapravo neograničena dok god imate zainteresiranih ljudi za putovanja. U inozemstvu ovakav način rada odlično funkcionira i dokazano je osmišljen na obostrano zadovoljstvo.

Za dodatne informacije ispunite obrazan naše turističke agencije i netko od naših agenata će vas nazvati u što kraćem mogućem roku. Isto tako možete nas uvijek kontaktirati direktno na broj telefona 049/502432 ili 01/6110 161 ili direktno na mail sales@via-tours.hr.

 

 

 

 

 

 

Email: Potrebno upisatiPogrešno upisano
Lozinka:
Ponovite lozinku: Potrebno upisatiLozinka i ponovoljena lozinka nisu iste!
   
Ime: Potrebno upisati
Prezime: Potrebno upisati
Telefon/mobitel: Potrebno upisati
   
Adresa: Potrebno upisati
Poštanski broj: Potrebno upisati
Grad: Potrebno upisati
Država: Potrebno upisati